Friday, September 03, 2010

pieniä, välttämättömiä / small, essential

Tästä pitäisi varmaan tulla sarja: pieniä käsitöitä, joita ilman en enää pärjää. Käsityöpussi! Kaikki on muuttunut! Pussin voi ottaa mukaan sellaisenaan tai pakata kassiin. Käärittynä se on kuin pieni kori.

Pyöreäpohjainen, tuommoisella tereellä(?) vahvistetuilla saumoilla, tarpeeksi pitkä vetonaru joka käy myös olkahihnasta. Ei sotkuisia lankoja, kadonneita puikkoja, tylsää rapinaa tai lankakeriä pitkin lattioita. Napakka ja hyvä.
Pohdin ankarasti laittaisinko jonkun jykevän vuorin etteivät kudinpuikot sojottaisivat siilimäisesti kankaan läpi, mutta oli kiire enkä sitten tehnyt mitään vuorta. Kyllä se vuori olisi ollut ihan hyvä. Piikkipussi, tulee mieleen joku keskiaikainen kidutusväline. Mutta keskeneräisenäkin erinomainen. Lämmin suositus!

Tulee heti ainakin kaksi muutakin pientä, välttämätöntä juttua mieleen. Kolmas potentiaalinen ehdokas muhii mielessäni.


This will probably become a little series: small crafts i couldn´t live without anymore.
A craftpouch! Everything has changed! I can take it with as it is, or pack it in my bigger bag. No more messy yarnballs, missing needles, yarn on the floor around the classroom. Oh goodness of small things!


That round bottom makes the pouch almost as a basket. The tubekind thing on the seams make it sturdier also. Lining would be wonderful. Now the needles go thru the fabric, very hedhoggy, creating an athmosphare of an ancient weapon or a torturing device. But still, a very good thing to have, already changed my life. Yes. Good.

10 comments:

Joola said...

Sarja olisi ihana. Minäkin tarvitsisin tuollaisen. Juuri nyt.

Heli said...

ihastus! hieno. mahtava kangas.

Niina said...

Ihana pussukka! Ajattelin,että voisin ommella itselleni samanmoisen mutta sitten huomasin lapsen muskaripussin,millä ei ole enää käyttöä kun muskarit jäi... Omin sen sitten itselleni:) Ihan noin hieno se ei kyllä ole,mutta tosiaan kivempi kuin muovipussi tai laukun pohja.
Ja joo,tee sarja!

Riikka said...

Tuollaisen tarvitsisin minäkin!

Ärsyttää kun esim. puistonpenkillä neuloessa lankakerä kierii pitkin maata. Tuolla pussissa saisi pyöriä ihan rauhassa ja kuljetuksen ajaksi saisi tosiaan ne puikotkin sinne :)

Täytyy vissiin pyytää sisko ompelemaan...

Bohemian girl said...

So cool, you made it nice. Take a picture of it with needles sticking out, too, like you said. You are very handy. And you dont need much time between an idea and happening.

Elsa said...

Hieno! S:n uusi takkikin oikein onnistunut! Huh :)

mizyéna said...

Mä tarvitsisin käsilaukkuun jonkun just tuollaisen kiva pussukan mihin laittaa pikkukrääsä ja aarteet :)

san said...

Hip hei,

sinulle on plakaatti osoitteessa http://sudrana.blogspot.com/2010/09/totuuksia-bloggaajasta-truths.html

:)

SARI said...

Ihan ehdottoman hieno ! Minullakaan ei ole ...

chenmeinv0 said...

tommy hilfiger clothing
polo ralph lauren outlet
louis vuitton
fitflops sale clearance
mont blanc
cheap ray ban sunglasses
cheap ugg boots
michael kors outlet online
retro jordans
moncler coats
2016.12.10xukaimin