Thursday, October 21, 2010

duetto
Harjoittelevat duettoa. Ja ovat innostuneita Mozartin Figaron häiden tästä aariasta. Lupasin heille Cherubinoasut, jos oikeasti laulavat aarian yhdessä alusta loppuun. Minäkin haluan polvihousut!

Kuudesta lapsestani näillä kahdella, ja etenkin neiti S:llä on eniten samoja kiinnostuksen kohteita kuin itselläni ja se on kivaa. Ihan hillittömän kivaa. Varsinkin se on kivaa, koska me olemme myös ne kaksi, jotka eniten tappelevat keskenään.

Turun filharmonisen orkesterin konsertteja voi muuten aika ajoin seurata livenä netissä! Huomenna! Katso täältä.


Practising a duetto. And singin Mozart together. I promised to make them Cherubino outfits, if they really sing the whole aria together. Two Cherubinos! Oh, i want such kneepants also! Three Cherubinos!

2 comments:

maijanmaja said...

Lasten yhdessä musisoiminen on riemastuttavaa. Meilläkin tykkäävät soittaa yhdessä, mutta laulamaan eivät suostu. Muutenkaan eivät koululaistuttuaan enää laula mielellään julkisesti. Harmillista.

Minä otan kans yhteen eniten sen kanssa, joka myös persoonaltaan eniten mua muistuttaa, tai minä häntä. Niinhän se menee, näkee omat huonot puolensa toisessa vähän liiankin tarkasti...

heini said...

Kuvat ihania!