Wednesday, October 13, 2010
Näin metsässä jäniksen ja parven punatulkkuja. En aluksi tunnistanut lintuja, ihan nolotti.

Vaikka lähtisin metsään vähän alakuloisena, saavun kotiin iloisena. Tälläkertaa heittäydyin suorastaan hurjaksi. Vaikka oli satanut luntakin aiemmin päivällä ja selkäni oli(on) vieläkin kipeä, en malttanut olla kokeilematta taikalammen vettä varpaillani. Rämmin lammessa, vesi oli kirpeän kylmää, tunsin jotain alkukantaista " kuulun tähän paikkaan"-huminaa ja olin onnellinen. Vain vähän kylmissäni.


Even if i go to the forest feeling blue, i come home feeling happy. Magic.

This time i was so happy i dipped my feet in the little pond, magic pond we call it, and felt some primal humming that told me " you belong to this place" thru my crispy cold feet.
It was a little stupid maybe, because it had been snowing earlier and , it was cold, and my back was still aching. But it was more fun than cold.

8 comments:

Kirjailijatar said...

Upea kuvasarja. Ihan mielettömän kaunis ja salaperäinen ja ehkä myös alkukantainen.

Kiva, että osaat hullutella. Joskus tuntuu, että kadottaa sen taidon heittäytyä leikkimään ja kun sitten taas muistaa sen ja heittäytyy, saa hirveästi iloa ja energiaa. Ihana lätäkkötanssi, tässä voisi jo käyttää sanaa voimaannuttava, joka on muuten aika kamala sana.

maijja said...

Vau. Vautsi vau nuo kuvat!

Olen kyllä onnellinen sun puolesta, että sun ulottuvilla on tuommoinen voimametsä. Asuin pitkään yhdessä kodissa, jonka lähettyviltä en löytänyt "omaa" paikkaa. Tuntui aina, että oon toisten maalla, jotenkin katseen alla enkä todellakaan saavuttanut tuota paikkaankuulumisen tunnetta. Nyt on jo paljon paremmin. Vasta löysin oman suon! Siellä tuli oikein röyhkeän voimallinen omistamisen tunne, että Tää on Mun. Seuraavalla kerralla sinne mentyäni oikein mielessäni päivittelin, että jo on! Joku on tämmöisen polunkin tänne tallannut!
Polkuhan aivan varmasti oli siellä ennen mua, ja sitä pitkin taisin itekin sinne löytää...

Sää olet tosi kiva. :-)

himalainen said...

Minullekin käy noin, ilo ja hyvä olo alkaa ympäröidä metsässä.

Tuittu said...

Ihana tunne!

Olina said...

Ihanat, ihanat kuvat! Ja vielä taikalampi!

Merja said...

Metsämagiaa!

Sanna said...

Tänään ensimmäistä kertaa täällä, lukemassa ja ihastelemassa. Ihana on blogisi!

Julie said...

Thanks for the glimpses of joy you capture through your creative sewing and gorgeous photos! (We, my brothers and I, used to runaround in the snow in our bare feet just for the adventure and feeling of it.)