Tuesday, October 12, 2010

olla oma jalkansa / to be one´s own foot

Yritin ottaa omakuvan. Peitin ruman isovarpaankynnen. Sen päälle kaapui kaapinovi kesällä. Lehti lehahti peittämästä  toisessa pikkuvarpaassa olevaa vesikelloa.
On hyvin vaikea olla oma itsensä kuvassa. Edes jalkakuvassa. Olla oma jalkansa.


I tried to take a self portrait. It´s very hard. It´s very hard not to cover that ugly toenail. It´s very hard to be yourself in a picture. Even in a footportrait. To be one´s own foot.

6 comments:

Jonna said...

Minusta sinulla on nätit jalat.
Minulla on ikuinen riesa toisen isonvarpaan kynnen kanssa. Se on kasvanut väärin viimeiset 13 vuotta. En vaan uskalla mennä lääkäriin, että tekisivät hommalle jotain. Koska erään lääkärireissun jälkeen se alkoi kasvaa väärin.

Liivia said...

Sun jalat on symppikset, siis selvä jatkumo luonteellesi.

Anonymous said...

Mikä sattuma! Aamulla katselin jalkoja "sillä silmällä". Muistelin aikoinaan käsistäni tekemää postausta. Kuva käsistä ja sitten löpinää siitä mitä niillä on tehnyt, millaiset ne ovat jne.

Katselin jalkojani ja ajattelin lähinnä että kylläpä ovat aika tolkuttoman rumat. Enkä saanut otettua sitä kuvaa.

ii said...

Minulla on juuri vähän aikaa sitten parantunut kaksi vuotta sitten menettämäni varpaankynsi - uusi on siis kasvanut tilalle ja on lähes vaivaton. Ihan sama varvas muuten, kuin sinullakin!

himalainen said...

Katselin oikein kauan jalkojasi ja minusta sinun jalkasi ovat kauniit, ne ovat nuoret jalat, silkoiset.

Olla oma jalkansa - on ihana.

Minä kyllä arkailen jalkojani, ne ovat jotenkin kränkkyiset, vaikka kohtalaisesti palvelevat. Vasen jalka venkoilee väärään suuntaan pottuvarpaan kohdalta ja oikean jalan pottuvarpaan mursin kerran törmäämällä lipastoon, sen jälkeen se on ollut ihan kumma ja kömpelö, mutta ehkä ne jalat kuitenkin sitten kuvaavat itseäkin tavallaan.

natalie said...

"To be one's own foot." I absolutely adore that line. I love your blog too.