Thursday, October 14, 2010Selkäkipu jatkuu. Kauhea tarve tehdä jotain, muttei voi. Ah, paitsi kävellä! Kävellessä kipu talttuu. Kävellessä voi ottaa kuvia.
Harmillista miten monta kivaa asiaa tehdään istuen.


My backpain eases when i walk. So i walk. And take pictures.

9 comments:

Anonymous said...

IHANAT kuvat!
Tyttösi?
(Jos olet sinä itse niin masennun.)

Anonymous said...

Ihastuksissani unohdin: toivon selÄllesi parempia aikoja. Omani on huonossa kunnossa myös. TiedÄn monta syytäkin sille muten ole nyt halukas auttamaan asiaa yhtään. Senkun istun vaan.

Kirjailijatar said...

Harmillista, toivottavasti tilanne pian korjaantuu. En ole kärsinyt kuin kerran elämässäni kuukauden ajan alaselkäkivuista ja se oli kyllä kaameaa. Töissä istuminen aika mahdotonta. Onneksi tilanne parantui ihan kotikonstein :)

isoinpapu said...

Piilomaja: kyllä se olen minä, mutta älä masennu: otin ehkä biljoona kuvaa, joissa kaikissa näytin noita-akalta tai lässähtäneeltä taikinalta. Tämä ihastuttavan suhnuinen otos sekä pari selällään maaten otettua (luonnon oma facelift), kelpuutettiin kuvakansioon. Olen ihan lälläri ja pintapuolinen jne omakuvien suhteen.
Mutta mun mielestä niin saa olla.

kirjailijatar: Juu, kyllä tämä tästä. Pikkuhiljaa. Luulin vaan että olen jo selättänyt tämän vaivan, vaan enpäs ollutkaan. Pettymys on karvas.

Finn said...

i hope you get well soon

ps. your blog is one of my dearest, it eases other kind of pains- thank you

Anonymous said...

Sinä siis.
Tiedätkö miksi uhkasin masentua? (no, leikisti tietysti)
Kun on ollut jo pitkään aivan tylsistys omaan olemukseen, liittyy kovasti tähän hiustelähtöön, ovat aivan naurettavat, lyhenevät vaan kun vanhimmat (pisimmät) putoaa ja uutta kyllä tulee mutta se on lyhyttä...sinulla näyttää tukka kasvavan kauheaa vauhtia. Tai niin se aina muilla NÄYTTÄÄ olevan, tiedän.

minja said...

Olet ihana! Selälle paranemista!

Ja piilomajalle lohduttavia sanoja, multa lähtee tukkaa ropisemalla. Ajelin suosiolla toisenpuolen sängeksi. Toisella puolella vai ohut liru. En raaskisi taas ajella koko päätä, mutta kohta olen epätoivoinen.

Anonymous said...

Kiitos MInja lohdutuksesta.
Iloitsen pipokaudesta.

C SATHAL costume et design textile said...

wonderful photo, it's look like in a fantastic film !
C.