Tuesday, October 26, 2010Selkäsärky hiipi niskaani ja kiristää otettaan. (En uskalla kirjoittaa, ääneen sanoa, että oikeastaan tänään on jo parempi kuin eilen, mutta se saattaisi vain suututtaa temperamenttisen särkyni, joten pidetään tämä salaisuutena). Olisi pitänyt arvata, Olen niskakarmppien kuningatar. Ensimmäinen lääkärireissu aiheesta jo vuonna 1975, jolloin olin aika pieni.
Eilen sattui niin että itketti.
Ruikuti ruikuti.
Harmittaa ettei voi tehdä mitään.
Yhyy. Uli uli.

I have a cramp in my neck. It´s the same ache thing, just creeping up and down. This neck thing is the worst. Yesterday i cryed, it hurt so bad. (I´m not saying this aloud, but today is already better). I guess is needless to say, that i cannot do a thing.
What i want to do is to moan, groan and whine.
Uhuuuu. Bhuaaahhhh.... Bhyyyyy....
I hope that sounded like a true moan in english.

11 comments:

Finn said...

i'm sorry to hear that.
i think you'd feel a lot better if you were here to see the wonderful sunny day and sense the sun's warmth.
take care,
pain will go away finally

Anonymous said...

Onko noihin niskakramppeihin jokin erityinen syy? Pakko olla vai onko?
JOkin erityisrakenne?

isoinpapu said...

Finn: Oh, sun and warmth! I visited your blog right away, the views were warm and beautiful. thank you.

Piilomaja: Silloin lapsuudessa diagnosoitiin torticollis, eli vinokaulaisuus. Pääni alkaa kääntyä hassusti vasempaan, jännitystä kertyy, joku hermokin sitten puristuksissa. Tilanne ei ole niin kamala kuin monella, koska pystyn olemaan ihan normaalisti pitkiä jaksoja.( Eli en kulje niska kenossa kokoajan)

Lannerangassa on myös hiukan väärässä asennossa oleva nikama, niin jotenkin kai nämä yhdessä keittävät tämmöisen sopan. Kipu vaan kimmahtaa tuonne niskaan. Inhaa.

Ilona said...

Oi voi. Kurjaa. Tosi kurjaa.

Hus pois kipu!

Liivia said...

Voi! Myötätuntoa kovasti, olen kroonisen sälkäkipuisen puoliso, tiedän tuskan.
Huomenna päivä parempi, täytyy olla!

Celia said...

Lumoavan kauniita kuvia.

Toivottavasti olo helpottuu, toivon koko sydämestäni.

Pamela in Vt said...

I'm sorry you are cramped up - maybe you need a sauna visit to loosen up the muscles (or a chiropractor!). Happy healing!

pikkukirsikka said...

Oot varmaan kokeillutki kaikkea tuohon niskaan, mut aattelin vinkata että semmonen magnesiumvalmiste kun Finnmax 3-Tehomagnesium on erittäin hyvin imeytyvä, ja mulla auttanu lihasjumeihin. Ei lihasjumi tietenkään oo sama kun sun vaiva, mut tiedä vaikka auttaiskin :)

Anonymous said...

Visit PORTUGAL :

http://www.youtube.com/watch?v=fAV87l5b65g

aurinkojumala said...

oletko kokeillut omt-fysioterapiaa koskaan tavallisen fysion sijasta? Itse kärsin yliliikkuvista nivelistä, mitkä nimestään huolimatta pistää varsinkin niskan nikamat jumiin. Omt on auttanut kipuuni ja tehnyt monille muillekin kivuista syystä tai toisesta kärsiville ihmeitä. Jos jostain syystä et ole koittanut koskaan, suosittelen edes yrittämään. Hintavaa, mutta joka pennin arvoista! Vaikka eipä sinnekään enää heittämällä saa aikoja, mutta säännöllinen moblilisointikin auttaa pitämään paikat vetreinä. Mutta ehkä oletkin kokeillut, niin monille vain vieras joten koitan pelastaa kaikkia niska-selkäkivuista kärsiviä jakamalla tätä tietoa :) turussa hyvä paikka esim. omt-liike keskustassa.

Anonymous said...

Ι likе ωhat уou guys aгe up too.
Τhis type οf cleveг ωork and сoѵеrage!
Keeρ up the good ωoгks guys I've included you guys to my own blogroll.

Feel free to visit my web page ... http://www.yearofchange.org
My web page: MintedPoker Promotions