Monday, November 29, 2010
Virkatut tumput. Huomaan niissä edelleen olevan jotain äärimmäisen huvittavaa, ihan niinkuin viime vuonnakin vastaavat virkattuani. On hyvä että on lapaset, jotka saavat hyvälle tuulelle. Näitä tullee vielä lisää useampia pareja, koska valmistuvat niin nopeasti ja ovat sopivan paksuja.( Ja koska perheenjäseniltä häviää hanskoja, hattuja, villapaitoja jatkuvasti. Phuuh.)

Hanskojen vieressä makoileva karhu on viime vuoden löytö puiseen seimikuvaelmaamme. Tänä vuonna kirpparilta tuli mukaan komea puulehmä. Oikea kiiltävä valionauta. Nauta on otettu lämpimästi vastaan, mutta karhu aiheuttaa edelleen hämmenystä. Liisu pelkää että se syö seimenlapsen. Hän nostaa karhun aina pois peltitarjottimelta, johon kuvaelma on aseteltu.Saatan tehdä karhulle kuonokopan, mikäli vakuutteluni kyseisen karhun lempeästä luonteesta eivät poista huolta.

Lukiolaisen koulurakennus jäähtyi niin kylmäksi, että koulupäivä peruuntui. Yle kertoo että tehtävät hoituvat etänä, mutta tuolla se iloinen lukiolainen nyt lepäilee alakerrassa ilmeisen tietämättömänä rehtorin jalosta aikeesta sivistää oppilaitaan.

Oho, kirjoitinpas paljon. Nyt menen neulomaan vihreän villatakin valmiiksi.Aurinko osuu nojatuoliin ihanasti.


Croheted mittens look so amusing to my eyes. Funny mittens. That is good.

It´s cold here. I took all the bedcovers, blankets, pillows, some matrasses outside to soak in freezing temperatures. Nothing smells better than frozen blankets!
I´m also doing the ultimate freeze thing for our sheets. I´m going to take them out to dry after washing. Oh, it is even better! The dry freezeair will dry them althoug the sheets freeze to stiff, like cardboard. It looks very funny. And magical too, once taken inside the frozen sheets are actually dry! I loved to see the mystery  as a child.

The sun is shining to my knitting chair so nicely. I will go right now to finish the green cardigan for miss S.5 comments:

SARI said...

Käypäs vielä katsomassa kuinka Puhti-kuoro laulaa lehdessä ;)

Liivia said...

Ei se oli teillä se jäätynyt koulu, luin lehdestä.

Tumput on ihanat, haluaisin tehdä tuollaiset itselleni kanssa.

Onnittelut kuoron lisääntyvästä julkisuudesta. Hieno homma!

Vilppumaan Erika said...

Hauskat tumput, pitäis viäntää muutamat kunhan sukkatehdas ajaa itsensä alas.

Ei noilla pakkasilla pitäis mennä mihkään, aika huisia että lukiolainen saa olla vähän kotona kylmää paossa :)

Solveig said...

Ihanat tumput.

Olis aika ihana saada seimi. Olen haaveillut sellaisesta monta vuotta. Kerran tein jo kapaloidun Jeesuksen, jonka pää löytyi myöhemmin kummallisesta paikasta. Että se siitä. Ehkä sitten, kun kuopus on rauhoittunut vähäsen.

Elisabeth said...

Lovely mittens.

That wooden bear, I have almost exactly a similar :)