Wednesday, December 15, 2010Amaryllis aukeni yön aikana. Ensimmäisen kukinnon ensimmäiset terälehdet. Olen aivan ihastuksesta mykkä. En keksi sanoja. Ihmeellistä.

Piirtelin kortteja. Öljypastellit ovat aika tahmaiset: näitä ei varmaan voi lähettää. Sotkisivat ja sotkeentuisivat postissa. Saavat ihan mielellään jäädä kotiin soittelemaan. Nyt täytyy vaan keksiä toiset joulukortit lähetettäviksi. Voi voi.
Ostin rehvakkaasti joulumerkkejä kuun alussa. Ikäänkuin että sitten olisi pakko terästäytä ja lähettää joulukortteja. Tässä asiassa olen tosi tosi huono.
Onneksi Liisu on innostunut korttitaiteiluista. Kissaenkeleitä.


The flover opened the first petals last night, and i´m in awe. Like a miracle!


Some cards i drew inspired by the lovely notebook cover. I used oilpastels, and oh, those are sticky! I can´t send these cards in mail. All the other post would be all smeared in oilpastel. And my cards would be ruined too.
Luckily Liisu is into cardmaking. We will send cat angels this year i guess.

11 comments:

Matroskin said...

Hienot kortit! Hieno matto! Lidlissä on muuten halvalla pastelliliituja sekä akryylimaaleja ja vesivärejä, meillä päin ainaskin.

rili said...

Todella kauniita kortteja. Ja sävyisiä.

Blogissasi piipahdelle,

RiLi

tiina said...

..mutta auttaisko jos ne suihkuttais sillä... öö, ajatuskatkos, en muista yhtään sen nimeä. No, se suihke jolla liitupiirrokset voi suihkuttaa :D

Heli said...

... siis hiuslakalla! :) tai laittais kirjekuoriin? eikös joulupostimerkeillä saa lähettää 50g painoon asti kuoriakin? tai olis saanut vielä tänään, köh.

Jonna said...

Hienot kortit! Enkelit on ihania.

Isa said...

pretty! (Both flower and paintings)

Anonymous said...

hmm spray with fixative or laminate? or photograph and print? maybe make a collage and enjoy...

Liivia said...

Teillä on niin hyvä tunnelma siellä. Korttisi on upeita, kehyksiin vaan!
Ja tuon kirjan kansi hienoista hienoin.

Lidlin maalisetti päätyi käsistäni kassalle ja lapsen pakettiin.

tiina said...

FIKSATIIVI! se se oli jota hain. Ei ihmekään, että päässäni on pyörinyt giljotiini-sana! :D Tämä raskaus on vienyt multa aivan kaiken pois päästä! :)

unisukka said...

Voi kuinka ihania kortteja! Mä olen joskus ottanut valokuvan lapsen taiteesta ja printannut sen sitten valokuvana kortiksi. Myös laminointikone on kova sana (ja Biltemasta niitä korttikokoisia saa 12-13 eurolla).

Alicia said...

what a nice carpet!