Tuesday, December 14, 2010
Kurkkuni on parantunut. Voin laulaa. Ihanaa. Ihanaa!
Kävin kyllä hammaslääkärissä tänään, eikä suu vieläkään aukea kunnolla puudutuksen jäljiltä, joten jää vielä tänään laulamiset vähiin. Mutta oi, kyllä kohta raikaa!

Kirjastosta löytyi kauniita joulunuotteja. "Weichnachtslieder der Trapp-familie". Ihana kuvitus! Tekee mieli tehdä joulukortteja kun noita kuvia katsoo.
Mutta parasta kaikessa: Tuosta 50-luvulla painetusta kirjasta löytyy pari etsimääni puolalaista joululaulua! Ja on siellä tsekkiläisiäkin ihania. Espanjastakin oli pari hauskaa ja uutta minulle.Kertokaa jos tiedätte jotain hyviä.Haluaisin löytää paljon uusia joululauluja laulettavaksi.

Tuo alimmainen nokkahuilunuotti on vaan niin kaunis, että vaikkei kukaan täällä soittaisikaan nokkahuilua (Kyllä soittaa. Anteeksi naapurit), haluaisin sen silti kotiin tuomaan joulutunnelmaa. Haluaisin tehdä jotain tuon kansikuvan näköisiä joulukortteja. Juuri tuollaisia.


My throat is healed. I can sing! And i will!

I´m very found of polish christmassongs this year. Do you happen to know any nice ones? Let me know. Or czech? Or spanish?

7 comments:

Anonymous said...

jes! tätä ollaan odotettu!
mä voisin millon vaan tulla soittelemaan tommosta nokkahuilulla. Tarttis ihan oikeesti hankkia nokkahuilu. (ottaisin kyllä mielelläni sen tenorin)

M-K said...

Minun uusin lempijoululauluni (varmastio kuorokonkareille tuttu) on Sibeliuksen "nyt seimelle pienoisen lapsen"-alkava. Kohta "oot siinä kuin lapsi pieni, kun katselet ihmeeseen" voisi kestää ikuisesti.

Kiitos blogistasi, täällä on hieno tunnelma.

isoinpapu said...

shys: Tuu vaan meille soitteleen! Meil olis tenorikin lainaksi!

M-K: Oh, se on ihana laulu! Ihana. Joo, sitä tänä vuonna lauletaan täällä.

Fabiola Perez-Sitko said...

Por el camino que lleva a Belen...ro po pom pom :-)

Heli said...

mä ostin pari joulua takaperin uuden nokkahuilun itselleni (semmosen ruman nuden), mut en ole kehdannut soittaa sitä täällä kerrostalossa. ehkä otan sen kumminkin mukaan joulunviettoon, hähää.

mielettömän kauniita nuottikirjoja!

isoinpapu said...

Fabiola: ro po pom pom!!! I will find this one! Thank you!

Heli said...

mul on muuten joku baskilainen joululaulu. otan sen mukaan kun tullaan. ja levy jota suosittelen sulle - elodie festival singers: mystery of christmas.