Tuesday, January 25, 2011

kaikenlaista, sekavaa


Järjestelin ompelutarvikkeeni. Järjestelmällisyys on vaikeaa minulle. Ihailen sitä kyllä. Siis ihan ilman mitään sarkasmin tai katkeruuden häivääkään, ihailen. Minulta se vaan ei onnistu luontaisesti. Nyt yritän pinnistää. Elämä olisi helpompaa kun olisi järjestys kaapeissa. Ja usein järjestys on myös kaunista.
(Mutta rajansa kaikella).

 Lohdutin itseäni prosessin syövereissä juomalla rooibosta ihanasta kupista. Kirpparilöytö, joka henkii lapsuuteni neuvostoliiton ihannointia.Minulle se kaikki oli vain yhtä tanssia ja laulua ihanissa värikkäissä puvuissa. Tämä kuppi on juuri sitä. Made in USSR.


Golfhousut Liisulle. Ei löytynyt golftarvikkeita. Krokettimaila taisikin kyllä olla enemmän se, mitä hänellä oli mielessä golfista. Mainio lapsi.

Kaikenlaista, sekavaa. Juuri sellainen alku tällä viikolla. Järjestystä siihenkin, pliis.


Oh, weird beginning of the week. I´m a bit overwhelmed already. Nothing special, just a bit blurry. 


I´m really yearning for order. So trying to sort out my sewing stuff.  To be organised, that´s what i would like to be. No sarkasm here. I admire order and beeing organised. That just doesn´t come naturally to me. But i try. Oh how i try.

Look my lovely bluebirs teacup!  It´s made in USSR, and reminds me of my admiration of the country as a child. To me it was all dancing and singing, beautiful costumes, ballet, swimjumps. The cup comforted me while organised my stuff.

I made golf pants for Liisu. We have no golfgear, but a croket bat was just what she had in mind for golf.

4 comments:

Merja said...

Haa! Olen tehnyt täällä ihan samaa.

Ihana ihana kuppi.

Anonymous said...

todellakin, mainio lapsi!!!
terkut vaan!

Ilona said...

Mun lankani tarvitsivat samanlaisen laatikon, joo, kopioin ehkä idean. Nyt langat ovat sekaisin isoissa lasitölkeissä ja aina saa kaataa koko tölkin pöydälle, että löytää sen oikean vihreän tai punaisen.

Heli said...

miten somat noi soikeaksi vääntyneet ananaskaramellipurkit.