Tuesday, January 18, 2011

valtaisa / huge


Erittäin epävalokuvauksellinen uusi paras laukkuni. Livenä laukku on oikein sympaattinen rötkäle. Kankaan hulpiossa ei lukenut mitään, mutta oli joku aika vanha hassun kapoinen kankaanpala. Tulee heti mieleen lapuuskodin marimekkoverhot sieltä syvältä 70-luvun uumenista. Tykkään kankaasta kovasti ja siksi onkin tyhmää, ettei se tässä harmaassa valossa kuvaudu kauniisti. Siksi mustavalko. Saatte kuvitella. Luotan mielikuvitukseenne.


Mutta kyllä onkin kiltti ja kunnollinen laukku! Juuri tällaista uskollista toveria olen niin kaivannut! Siihen uppoaa ihan kaikki mahdollinen mukaanotettava. Sisätaskut ovat napakat ja kantohihna juuri oikean levyinen. Siis tosi leveä, ettei niska ja hartiaseutu rasitu.
Bonuksena värikäs penaali, joka on ihan mahdottoman vinokas venko. Saatan purkaa sen ja ommella uudestaan, tai sitten minua ei haittaakaan ja tyydyn venkulaan.
My new, very unphotogenic, best ever bag. It does what it promises: carries all the stuff i might need and even the ones that i don´t really need but just carry around ( to make me feel safe?).

No good pictures in this greyest of all light, wich is a shame, because i so like the brown colours of the bag. The fabric reminds me of my childhoodhome curtains, deep 70´, brown with brown, Marimekko. But, the bag really is the best and quite handsome also. You just have to believe me and imagine the rest. I trust your imagination.

I even made a colourful pencilcase so the bag would have a small friend. I might undo the pencil case and sew it anew because it is very very wonky. Or then i don´t mind wonkyness and all is well. We´ll see.

11 comments:

Niina said...

On kyllä komia! Myös venko penaali:)

Anonymous said...

on kyllä vähän epäreilua että toiset noin taitavasti käden käänteessä osaavat tehdä itselleen täydellisen laukun. Toisilla voi mennä koko elämä semmosen etsimiseen ja sitten vielä jos sen löytää niin pitää maksaa itsensä kipeäksi.
Ihailen silti sitä kuinka taitava olet (ja myöskin laukkua)
ja iloitsen siitä, että maailmassa on ihmisä jotka ovat taitavia erilaisissa asioissa!

isoinpapu said...

Niina: Joo, tämä on oikein raamikas kaveri. Tykkään tykkään. Penaalista en ole ihan varma vielä...

shys: Kiitos söpöliini.
"Käden käänteessä" on kenties vähän harhaanjohtava termi, mutta joo, mä olen itsekin vähän ymmälläni että osaan tehdä laukun. tai ommella ylipäätään. Kun ihan tosissaan vielä kuutisen vuotta sitten luulin, etten juurikaan osaa ommella mitään kovin kestävää tai käyttökelpoista.
Aikansa kutakin, vissiin.

Maria said...

Sellainen laukku sulla siellä että pakko sanoa -Ihana!

Mari said...

Hieno laukku ja tilava :)

Käytätkö sä jotain tukimateriaalia laukuissa? Tuntuu että omat vähänkin isommat laukut ovat sellaisia muodottomia pusseja vaikka koittaisi käyttää vähän tukevampiakin kankaita.

Hipsu said...

Täydellistä laukkua on vaikea löytää, joten voin vain kuvitella innostuksesi! :) Onnea hyvästä löydöstä!

Liivia said...

Mä uskon heti että laukku on oiva ja kaunis!
Meillä ei ollut ikinä marimekon verhoja, mutta juuri tuota laukun sisuskangasta oli verhoina ja tyynyissä myös. Mutta se oli jo 80-lukua. Tuli monta muistoa mieleen:)

isoinpapu said...

Maria: :)

Mari: joo, yleensä käytän esim. vanua tai jotain jämäkämpää kangasta vuoren ja päälikankaan välissä. Ihana tulee jos tikkailee sitä vielä.
Nyt tuo päälikangas oli jo niin tukeva, etten laittanut mitään vahviketta. Ei kyllä olis oikein mitään ollutkaan varastossa. Tuumasin myös, että kun on noin iso veska, niin en halua siihen mitään ylimääräistä painoa.
Tein kuitenkin semmoisen pohjalevyn, vahakankaalla päällystetty pohjanmittainen pahviläpyskä sinne sisälle. Se pitää kassin kivasti ryhdissä.
Tikkailu ryhdistää myös, jos semmoista jaksaa, tai kankaaseen /malliin semmoinen sopii.

HIpsu: Kiitos kiitos! Täällä toisiamme lempein silmin vilkuilemme.

Ilmapallomatka said...

Näyttääpä mukavalta laukulta, sellaiselta, että sen tahtoo aamulla napata mukaansa ja kantaa sitä olallaan koko päivän.

emmi said...

alimmasta kuvasta saa ehkä parhaan käsityksen laukun koosta ja mallista. hihnakin näyttää hyvän leveältä. mainio ja mainion värinen!

Kirjailijatar said...

Laukku ei voi koskaan olla liian iso. Tai no, väärin, voi se olla liian iso, kun isoon laukkuun tuppaa hukkumaan kaikki. Siis puhun itsestäni. Ja minulla on aina vähintään yksi iso laukku ja koska se ei yleensä kuitenkaan ole tarpeeksi iso, joudun turvautumaan kahteen laukkuun. Tuo yksilö näyttää melko lailla riittävän kokoiselta. Hieno tapaus siis.