Saturday, March 05, 2011

miljoona vuotta sitten / billions of years ago


Miljoona vuotta sitten tuo pikkukaveri oli kuusivuotias. Nyt hän on kaksitoista. Eilen itseasiassa oli juhlapäivä.Haluaisin tehdä ja löytää hänelle mahtavimmat lahjat ja asiat. Kiirettä pitää.

Tuota vanhaa kotiakin on yhtäkkiä ikävä.
Ja nuo ihmiset kuvissa. Oh oh. Ollaan ihan erinäköisiä nyt.


Billion years ago that little guy was six years old. Yesterday he turned 12. I wish to make and find the most wonderful things for him. Keeps me busy.

And now i miss that old home of ours. 
And those people in the pics! We all look so different now!

6 comments:

Gabriela Von Bohlen said...

Onnea!

Anonymous said...

Magee oviaukkoposeeraus! Poikasihan on ketterämpi kuin hämähäkkimies :) Nauroin itseni tärviölle edellistä postausta lukiessani. Ja samalla muistin, että joku raasu oli armeijassa ollessaan käyttänyt kasvojenpuhdistusainetta kosteusvoiteena. Oivoi.
Anne

Anonymous said...

Onnea A:lle! Miehen ikä!
(mä muistan teidät tommosina leipomassa ton pöydän ääressä. Saatiin nauttia muutamasta perheillasta siellä. Oltiin itsekin nuoria ja kauniita)

eilen tänään huomenna said...

Mitä olis elämä ilman valokuvia! On se vaan ollut mullistava keksintö. Äidistäni ei ole yhtään kuvaa enenkuin hän oli 12. Ja sekin kaukaa joku suhruinen jostain haudalta otettu ryhmäkuva!

Kirjailijatar said...

Onnittelut sinne nuorelle miehelle!

Vanhoja kuvia on aina hiukkasen haikea katsoa. Tulee usein ikävä paikkoja ja ihmisiä. Siksi katselenkin niitä aniharvoin.

Leppoisaa sunnuntaita!

JUU said...

Onnea kaksitoistavuotiaalle.