Friday, June 10, 2011

liivisisko / vest sister


Asetelma käsityötarvikkeista, jotka perin eräältä vanhalta rouvalta. Kaikki ei mahtunut asetelmaan, ja osa tavaroista oli niin voimakkkaan tunteikkaita, etten voinut niitä laittaa kuvaan. Olen jotenkin hyvin liikuttunut.
Pienin virkkuukoukuista on niin pienen pieni, etten taatusti näkisi virkata sillä.

Sisko lupiinimekolle. Kirjava liivi. Pitihän liivikin tehdä, kun se oli alkuperäinen suunnitelma.

Alimmainen kuva siksi, että liivin takana näkyy asioita, jotka maalasin siniseksi. ( Ja joista olen innoissani).
Pyörä, pöytä. Molemmista tuli kivempi kuin ennen, varsinkin pyörä muuttui suuresti. Harmi ettei ole tarjolla "ennen ja jälkeen" kuvia.
Kesäyö oli mielestäni hyvää maalailuaikaa. Hyttysten mielestä hyvää ruokailuaikaa. Huumaavan vereni lämpöön sekosi kokonainen pilvi hyttysiä. Osa heistä heitti henkensä tuoreeseen maalipintaan.


A stillife on crafting things i inherited from an old lady. I´m very touched.

A sister of lupindress, the colourful vest! Had still lots of leftover yarn in the basket. And the vest was the original plan.

The bottom picture of the vest is actually a picture of things i painted blue, in the background, and of wich i´m very exited about. A table, a bicycle. Both found from garbage. And both very much nicer now, blue, than before. No pictures of before, you just have to trust my word.

Painting things is good.

7 comments:

Ilona said...

Ihan mahtavan upea tuo asetelma. Katselin sitä pitkään, näytin ystävällekin, joka oli kylässä.

Miten olet jaksanutkin asetella ne noin kauniisti...

isoinpapu said...

Ilona: Miten kiva että tykkäät siitä. Ajattelin sitä tätiä jolta nuo kaikki sain, ja mietin että hänestäkin olisi varmaan ollut hienoa jos virkkuukoukuista tehtäisiin asetelma.

rva Reipas said...

Miten hieno kuva!!

SARI said...

Kiva, kun olet täällä taas ! Upea ompeluseurameininki tuntuu siellä olevan :) Otsikosta tuli mieleen Suomen suurlähettiläs täällä Ranskanmaalla : Pilvi-Sisko ja sitten silisisko ( joku lapsista sanoi sisiliskoa semmoiseksi ).

heini said...

Ihana liivi ja fillari kans.

Anonymous said...

Minä perin omalta äidiltäni 41 (!)virkkuukoukkua, suuri osa numeroa 15 eli sellaista lähes näkymätöntä. Äiti harrasti pitsin virkkausta rullalangan paksuisesta virkkauslangasta ja teki satamäärin nenäliinoja, joissa oli pari senttiä pitsiä reunoissa. Virkkasi hän kyllä päiväpeittoja kalastajalangasta ja kymmeniä torkkupeittoja "isoäidin ruuduista". (JA neuloi toki myös vaatteita ja sukkia ja vanttuita ja kutoi mattoja ja ompelikin vielä :-) eikä me kukaan ymmärretty pitää sitä minään, kun oli niin totuttu et äidillä oli aina jotain meneillään.

therese said...

Oooh, I love them both! Energizing colours.