Wednesday, August 10, 2011

  Tein itselleni hupparin. Vetoketju oli vähän lyhyt, joten hupparistakin tuli vähän lyhyen puoleinen.
Sovitaan että se on hauskan näköistä. On se. Kankaana on tuollainen pörröinen trikoo. Joustofrotee! Niinkuin pehmoeläimen turkki.
  Huppariin kuuluisi tietenkin taskut, mutta jänistin kun materiaali oli venyväistä ja ompelukoneesta katkesi neula kun venytin huonoa, liian jämäkkää resoria.
  Yksi ihan selkeä virhe hupparissa on: liian pieni huppu. Se täytyy vaihtaa, koska unohdan kuitenkin ettei sitä voi käyttää, ja sitten käytän ja näytän ihan kaulattomalta nutipäältä. Marvel- sarjakuvahahmo juggernaut tulee mieleen.
Muuten hieno huppari. Pehmeä. 


I made this hoodie for myself. It´s soft and furry. Like a stuffed animal. I like it.
There should be pockets, but i chikened (we say "i rabbitted" in finnish), because the furry fabric was so slippery and hard to control.
There is one distinct, big mistake in it. The hood is too small. Mentalnote: never use the hood, unless you really want to look like a marvel character juggernaut.
I guess i need to change the hood; i am so absendminded i will just end up walking the whole day using a ridiculous hood, looking like a neckless superhero.
But, otherwise this is a very nice hoodie.

2 comments:

rva Reipas said...

Ihana huppari, minulla oli nuorena juuri tuollainen pörrötrikoinen ja saman mallinen mutta sinapinkeltainen. Käytin sitä aina.

isoinpapu said...

rva reipas: Mä taidan alkaa käyttää tätä aina. Ehkä pitää tehdä sinapinkeltainenkin.