Friday, September 23, 2011

pasta e ceci


Tämänhetkinen lempiruokani: kikherne-makaroni-muhennos/keitto. Kuvassa näyttää salaatilta johtuen tuosta jyrkästi kapenevasta kulhosta, jonka syvyyksiin liemi katoaa. Ja siitä, että olin (taas) malttamaton, enkä "ehtinyt" muussata vähän noita kikherneitä. Pari tujausta muussinuijalla, ja oh, muhevaa hyvyyttä tarjolla.
Perheessä kukaan muu ei oikein tykkää tästä (!!!!), joten kattilallinen jää yksin minulle, ja voi pojat, kuinka täytyykään neidon kamppailla ja harjoittaa pidättyväisyyttä, jottei koko kattilallinen häivy kitusiin kerralla. Ihan totta. ( Mutta siis, älä syö kerralla kaikkea. Tulee tosi paha olo. Joku roti sentään olla pitää.)
Ohje löytyy ainakin täältä.
My favorite dish now days, pasta e ceci.  Recipe, for example, here.
My "pasta e ceci" looks more like a salad in the picture, because the bowl was so steep, that the oh, tasty, wonderful, rosemaryish soup/stock part of it is there in the bottom. And i was too impatient to smash the chicpeas a little. But do so, it´s good. So good.

2 comments:

Liivia said...

Jos saan kroppani raahattua sinne luoksesi, niin tahdon tuota ruokaa! Tiedän, että tykkään.
Voi voi, nyt tämä askeettinen pikkukämppäelämä koki kolauksen; luulin että pärjään leivällä ja juustolla, mutta kyllä lämmin ateria vaan jotain olisi.

Joo ahneella on ------- loppu.

isoinpapu said...

Joo joo! Olisi mahtavaa!

Leipä ja juusto on ihan hyvä yhdistelmä. Paitsi jos tekee mieli keittoa :)