Thursday, September 29, 2011

tästä tulee... / it will be...


Tästä tulee vielä kettu. Toiselta, eli etupuoleltaan, kettu on haalean vaalea, kapikettu ilman turkkia. Mutta toisin kuin kotipihamme kettua, tätä voimme oikeasti auttaa! Tälle voi ommella paksun, värikkään, villaisen turkin langasta!
(Kuulkaa kuinka kettusurun haalistama sieluni eheytyy pelkästä ajauksesta!)

Toivon että tämä projekti onnistuu, ja kettu pääsee kirjakahvilaan turkkia hakemaan näyttelyni ajaksi. Kuka tahansa joka haluaa, saa ommella kettuun uuttaa villakarvaa. Tyylillä ei ole väliä. Tämä kettu ei ole turhan tarkka.

Vaan olenpa taas jättänyt vähän viime tinkaan koko homman... Menen pystyttämään näyttelyä jo lauantaina. Jos menee syteen, niin nyt ainakin kuulitte loistokkaan idean. Jokatapauksessa esillä on maalauksia ja valokuvia lokakuun ajan.

Olen innoissani.


This will be a fox. A sick fox, with no furry hair. But, unlike the sad sick fox we met last summer, anyone can help this one, by sewing soft, warm wonderful wool fur in it! Yes yes! Hear how my aching soul is healing just by the thought of people sewing fur to this fox!
The fox will be living in a comfy box in the cafe where my exhibition will be held for the whole october. Photographs and paintings and this fox.
I`m exited.

8 comments:

Joola said...

Ihana ajatus tuo kettu. Ja sinullakin näyttely kirjakahvilassa! Oi budjettini ei kestä. Näyttelystä tulee varmasti ihana. Onnea ja voimia loppurytistykseen.

Tytti said...

Onnea näyttelyyn!

Hauskasti toteutettu kettu :)

Martta said...

Ihanaa näyttelyä, olisipa mahtavaa päästä katsomaan ja laittamaan ketulle turkkia :-)

Anonymous said...

Voi että! Haluaisin niin nähdä tuon näyttelyn ja laittaa ketulle karvaa myös. Äitikin on jo pitkään pyydellyt käymään ja lapsiakin pitäisi viedä mummolaan. Jos vaan mitenkään töiltä ja kotijutuilta ehdin niin tulen Turkuun lokakuussa.
Muutenkin toivon sinulle kaikkea hyvää. Seuraan aina juttujasi, olet kiva.
t. K-S Riikka

isoinpapu said...

Joola: Kiitos kiitos! Yritän ottaa oikein rennosti ja helposti, mutta kyllä sitä kuitenkin vähän jännää, josko kaikki ehtii ja onnistuu.

Tytti: Kiitos! Kettu makoilee nyt tyytyväisenä tuossa vieressä ihan valmiina.

Martta: Oi, kettu ilahtuisi kamalasti! Luulen että turkki tuuhistuu jo ajatuksistakin :)

K-S Riikka: Kiva kun seuraat, ilahduin viestistäsi. Voi toivottasti pääsette Turkuun. Tämä on kaunis kaupunki syksyllä. Ja kirjakahvilakin on vanhalla suurtorilla, kaiken hienon keskellä.

Merja said...

Oi miten ihana idea! Oot kyllä eri taitava ja idearikas!

Liivia said...

Mahtava idea!
Siitä tulee mahtava näyttely! Onnenpotkaus sille.

heini said...

Hieno idea ja mahtava vaaleanpunainen isohäntäinen kettu. Onneks olkoon näyttelystä! Oletkin sellainen monitaituri että en ihmettele jos sinulta näyttelyitä halutaan. Me ehkä käydään Turussa lokakuussa ja siinä tapauksessa ilmanmuuta myös näyttelyssäsi.