Friday, October 28, 2011


Ruokaostospäivä on meillä lauantai, jolloin ostetaan koko viikon sapuskat. Perjantait ovat siis usein jämäruokapäiviä. Joskus silkkaa surkeutta, mutta välillä jämistä tuleekin parasta.
Syysaamunvärinen pirtelö: unohtunut veriappelsiini, purkillinen ananasta, pussinpohjalta kookoshiutaleita. Tämä oli ihanaa.

 
Voi kunpa jaksaisin tehdä tähän takkiin vuorin! Tykkään, tykkään ja rakastan suorastaan tätä vaatetta. Pari syksyä se on jo minua katsonut kaihoisana.


Kauluri Liisulle. Tykkään kaulurikampauksista.Autumn colours in a glass. Red grapefruit, pineapple, coconut flakes. Saturday is our grocery shopping day, so fridays are left over-days. Sometimes pure horror, today the best ever. At least the breakfast.


A lovely coat, that has been missing lining already couple of autumns. I love this coat, someone gave it to me. I hope i can find energy to finally fix it.


Liisu with cowl hair. Like the hair and the cowl.

10 comments:

Peurankello said...

Aivan valloittava kauluri:) Millä langalla teit? Meidän pojat kaipaisivat kaulureita, mutta ovat kutiavaisia.

PikkuViuhti said...

ihana pirtelö ja mikä väri!

isoinpapu said...

peurankello: nuo molemmat langat on superpehmoisia, toinen ihan vaan ihaninta merinovillaa, en muista langan merkkiä. Toinen Lana stop-nimistä sekoitelankaa: villaa, alpakkaa, viskoosia.

Menin siis lankakauppaan ihan etsimällä etsimään pehmeimmät langat. Ettei sitten varmasti ole langan syy, jos kutittaa :)

rva Reipas said...

Hieno takki ja hyvältä kuulostaa pirtelö. Meilläkin syötiin jämiä ja jääkaappia tyhjäksi kun lähdemme mummolareissuun, lapsi raukat saivat taas maksakastiketta ja kaikenlaista muuta höystettä.

luminen said...

Tuohan on takuulla hyvää. Mulla on syöminen aika hankalaa ja pitäisi kehitellä helposti kulautettavia litkuja. Täytyypä muistaa nuo kookoshiutaleet.

Olen vähän selaillut taaksepäin kesän aikaan blogissasi. Niin paljon kaikkea ihanaa.

Liivia said...

Pidän usein kaulurikampausta, vaikkei mulla varsinaista kauluria olekaan, mutta sen sata huivikerrosta.

Meillä taas perjantai on juhlaruokapäivä, yleensä viikon ainoa liha/kalapäivä. Ja viiniäkin silloin on. Mutta nyt on ollut taktinen supersäästöviikko ja mennään nyhjäätyhjästäaatteella, joka usein voikin olla parasta kuten sanoit sinäkin. Tänään varmaan jonkuntyyppinen kikhernemössö syntyy...huomenna saattaa olla samaa....

kivitasku said...

Kaunis kauluri... Miten ihmeessä joku osaa ostaa viikon ruuat kerralla - sen haluaisin oppia, säästyisi hurjasti aikaa (ja varmasti rahaakin).

Line said...

I like the cowl, too!

Sanna said...

Laitahan ompelukone surisemaan niin pääsee ihana takki käyttöön :)

Anonymous said...

Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
seeing very good gains. If you know of any please share.
Thank you!

Feel free to visit my blog: new cellulite treatment