Wednesday, October 19, 2011Selkäni on ollut kipeänä, ihan kuin viime vuonnakin tähän aikaan. Se johtunee  joko siitä, että olen neulonut (siis istunut) liikaa, tai siitä, että minusta on tulossa viisas vanha nainen kolottavine luineen, jotka kertovat säämuutoksista. Paitsi että nämä luut eivät kerro, ne huutavat: "TALVI ON TULOSSA! AAARGHH! TALVITALVITALVI!!!"
Vähempikin riittäisi.

Mutta, kävi myös vieraita mantelista. Oli aika ihanaa. (Suokaa anteeksi kulunut, mutta osuva adjektiivi.) 
Sain tuliaiskirjojakin, joista olen lasten kanssa innoissani. En ehkä aina osaa (jaksa, viitsi, halua) lukea tarkkoja ohjeita (vaikka joskus kyllä luenkin), mutta tykkään katsoa neulekuvia ja innostua niistä.
Innostunkin.


Knitting, having sore back, like last year. Maybe i´ve been knitting(sitting) too much, or i´m becoming an old and wise woman with bones that tell the weather. Except, that my bones aren´t just telling, they´re shouting: " WINTER! HEY; WINTER IS COMING! WINTERWINTERWINTER!!!". 
Ok, i hear you, back.

I had visitors from manteli. They were all sweet and wonderful. And bought me presents, wich we read and are exited about.
Life is good.

6 comments:

Liivia said...

Oi Mantelilaiset, niin kivaa sakkia!

Selailin tuota neulekirjaa kaupassa ja innostuisin siitä myös. Muistan ne kivat tossut joita siellä oli! Hinnasta en vaan innostunut.

Kyllä on herkullisia nuo sun sukat.

Talvi tuntuu luissani täällä myös, totisesti.

Vilppumaan Erika said...

Ihanaa sukkahommaa, näin kuluneesti voisi sanoa :) Taidat olla viisas nainen vaan, ei siihen vanhoja luita tarvita! Meillä hytistään ja yritetään saada myös raitasukkia perheelle valmiiksi. Raidat on vaan niin... ihania.

himalainen said...

Minä innostun sinun teksteistä ja tekemisistä.
Ja nuo alempana olevat kuvat ihan huokailuttavat, luulen, etteivät ne ole todellisia ollenkaan. Hetkiä metsästä, joita joskus saattaa vahingossa nähdä. Salaa.

outi said...

Olen ollut niin naama pitkälläni koko päivän, että ihan piti tulla kiittämään oivalluksesta ja hienoisesta toivon kipinästä, jotka välähtivät postaustasi lukiessani. Siis minäkin olen jo jonkin aikaa ollut se vanha nainen, jonka luita kolottaa, mutta että liität kokonaisuuteen sanan "viisas", niin se on uutta. Jään tänne makustelemaan asiaa ja luulen, että tällä mennään taas jonkun aikaa. Kiitos!;)

heikku said...

ihania sukkia! ihania, niin. :) se on hyvä sana, ei kai sitä voi kuluttaa puhki? tai ehkä voi. minä en oikein ole varma suhteesta tuohon raitalankaan -en ehkä ole osannut kesyttää sitä. ei taipunut niin kauniiksi minun puikoilla, ei vaikka kuinka houkuttelin. ehkä annan mahdollisuuden ja kokeilen uudelleen.

Anna said...

Kauniita sukkia. Ja ihania ryijyjä taustoilla.