Wednesday, December 14, 2011

Pihapuissa temppuilee hurja orava. Se naksutti minulle tuohtuneena kun yritin ottaa kuvia. Niin kauan kun se käy muina oravina verottamassa lintujen ruokaa, pidätän itselleni oikeuden napsia kuvia  hänen pörröisyydestään.

Kisu-Liisulle haluaisin maalata ihanan kissakuvan. Ei millään onnistu. Liian voimakas mielikuva jostain täydellisestä nyt ajatuksissa varmaan.
Kissasätkynukke?
Kissanvaatteita pehmokisuille?

Mitäs muuta?
Kun nyt ryhdistäytyisi, niin ehtisi vielä virkata muutamat rannelämmittimet. Kenties neuloakin jotain vastaavaa. Ja sukat. Ehkä. Nuo oranssit, vihreät, harmaat langat lankakorissa kutsuvat minua kuin seireenit. Oi, tai perinteiset säärystimet!

Pitää vain ryhtyä.
Ryhdyn.


I want to paint a cat for my cat girl, but it´s hard because i have a perfect picture in my mind and (ofcourse) it does not come out as dreamed.
A string puppet cat maybe?
Clothing for all her cat toys?


There might be still time to knit some leg warmers, wristwarmers, socks maybe... Oh, that orange, green, grey yarn is calling me so sweetly...

5 comments:

kerttu said...

minusta nuo kummatkin kissakuvat ovat ihania!
minäkin olen luvannut tyttärelle susi kuvan,eikä siitä nyt mitenkään tule hyvää,vaikka aiemmat muille annetut ovat olleet ihan ok.
Minullakin on harmaata lankaa säärystimiä varten. Ajattelin niihin vielä valkoisella kirjoa tähtiä päälle.

eilen tänään huomenna said...

Eikä, kun aivan hienonhienoja kissoja! Päästä irti mielikuvastasi. Sitä pitää treenata. Katsot uudelleen töitäsi, kun mielikuvasi on haihtunut ja huomaat.

rva Reipas said...

Joo kissat on hienot!!

sirtsumamma said...

Beautiful, again.
The squirrel pic is quite, the cat so cosy and the yarn so warm...all we need for Xmas ;-)

Mom from the Alps

sirtsumamma said...

sorry...squirrel is cute, I wanted to write