Tuesday, July 03, 2012
Netti toimii puuskittain, ihmisetkin: talo on täynnä toipilaita. Itse en sairastunut, mutta astuin sentään ruosteiseen naulaan. ( Kannattaa käydä uusimassa jäykkäkouristusrokotus kaikessa rauhassa, ennenkuin on pakko, kiire ja huoli.)

Naapurin vanhoja puutaloja korjataan oikein tehokkaasti isolla porukalla. Iloitsen ettei näiden talojen tarvitse itkeä, mutta huolestun remontin tehokkuutta. Otetaankohan tässä nyt varmasti vanhat talot huomioon... Niillä kun on ihana luonne, lempeitä otuksia. Ettei häviäsi sielu.

Pihaa kyllä suren jo nyt. Kaikki kauniisti metsittyneet ja ketomaiset alueet tuntuvat katoavan. Ihana lemmikkiviidakkokin. Siisti on hyvä, mutta kyllä sinne vähän viidakkoakin mahtuisi. Ja minun mielestäni kuuluisikin.


Our internet connection is on the summer mood. I guess it´s ok. I´m here only when the netgoods allow. 


Child lost a tooth. The hole in her jaw is so big it looks like she lost two. She is very pleased with this. Her "S" sounds like a lazy, sleepy fly.


My family is having flu, me not, but i did step on on nail. Tetanus shot. Yes.


5 comments:

Anonymous said...

Puolet meidän pikkupihasta jyrättiin viime kesänä toisen talon omistajan toiveesta parkkipaikan alle. Kun nyt olivat tulleet luvanneeksi vuokralaisille autopaikan pihasta. Samaan syssyyn kaatoivat varmasti pitkälti toiselle sadalle ehtineen vaahteran. Oli kuulemma vaarallinen. Niin surullista.

Toivottavasti saatte pitää viidakonrippeenne, me toivomme täällä samaa.

luminen said...

Söpö kolo hammasrivissä :)

Ne on niin haavoittuvaisia nuo vanhat talot ja puutarhat ja viidakot... Pidän peukkuja niille siellä teidän nurkilla.

Ilona said...

Viidakkoja, kyllä, pitäisi. Kuuluisi.

Celia said...

Meillä on tässä lähellä hävitetty lähes kaikki vanhat puutarhat, kaikki puut, kaikki kukat, ihan kaikki.
Tilalle on jyrätty isoilla koneilla, kalliilla ostetut uudet kasvit hillitty ja hallittu piha, jossa joka ikinen kohta on ihmisen järjestelemää, siistiä- kliinistä minusta. Tarjoutuivat repimään meidän ruusupensaat. Kahdelta puulta juuret jo kuolleet naapurin mesoamisen tähden. Vihastuttaa.
Niin on erilainen tapa nähdä luonto.

Ihana hammasrivistö!!

Anna said...

Asuin monta vuotta Turussa ja vieläkin se on mun lempikaupunki. Osittain juuri vähän heitteillä olleiden alueiden takia. Kurjaa, että kaikki sellainen katoaa hiljalleen ja kaupungista tulee liian siloteltu, tylsä ja yllätyksetön. Helsinki on sellainen jo.