Thursday, September 20, 2012


Tein nuorimmaiselle, Liisulleni, kieppihuiveja, kaulakieppejä, mitä nuo ovatkaan. Trikooputki, joka yhdistetään ympyräksi.
Liisu ei juuri vaatteita toivo; hänen mielestään ilmeisesti ihaninta olisi, jos niitä ei tarvittaisi lainkaan, tai samoja vaatteita pidettäisiin yötäpäivää, kunnes kuidut hapertuvat olemattomiin. Mutta näitä kieppejä ihan erikseen toivottiin!


Itselleni neuloin oranssin kopion lempparihuivistani, tuosta valkoisesta. Se valkoinen on ostettu Uffista melkein 15 vuotta sitten ja alkaa olla aika paikattu ja kulahtanut.
En aio silti heittää sitä pois. Ikinä.

Me muutamme. En jaksa innostua, vaikka kaiken järjen mukaan pitäisi. Olen aika skeptinen sen suhteen miten tässä käy: pakkaustarmoni on olematon. Saan aikaan lähinnä sotkua.

Ruusut ovat teille. Tuoksu on huumaava. Kiitos!


The roses are for you. Thank you for your comments and visits. I wish you could smell the roses too, oh so lovely scent!

Made scarfs. Easy jersey tubes for my cat girl, Liisu, who prefers clothing that´s easy and comfy. 
The orange knitted scarf is a copy of the white one, my favorite for almost 15 years. It is really worn out, getting old, i did buy it second hand in the first place, but i will never throw it away. Never.
If i´d be smart i would, because we are moving and it´s hellish. I´m very sceptic the moving will actually happen, because i am lacking in packing, no packing drive whatsoever here. I only produce a lot of mess around me. But, i will not throw the original, white scarf away, even if the orange new one is quite nice too, i will not because i´m an emotional fool.

11 comments:

Kati said...

Ihania putkihuiveja. Mekin katsoimme sellaisia tänään kaupassa (kudottuja) ja totesimme vanhimman tyttären kanssa, että kudotaan mielummin itse. Voi kyllä kestää hetken ennen kuin tulee valmista...
Oih, muutto. Lähetän täältä voimia. Se ei tosiaan ole mukavaa. Entä jos koitat ajatella, että kyseessä on vain iso siivous ja pääset samalla eroon turhasta tavarasta?

Ilona said...

Ruusukuva on IHANA.

Lähetän pakkaustarmoa.

Pamela in Vt said...

I don't think it's foolish to want to keep your scarf! Maybe you know this but at least here, in writing, the famous example of a 'story' is: the king died and then the queen died. The famous example of a 'plot' is: the king died and then the queen died BECAUSE OF GRIEF. Caring about something matters A LOT. It is what makes up the richness, the fabric, of our lives. If you care about it, enjoy your scarf even if it is loved so much it becomes only a single thread.

isoinpapu said...

Kati: Kiitos voimalähetyksestä :) Sitä tarvitaan.
Talo, jossa asumme nyt vielä on hurjan remontin kourissa: hirsiä irroitellaan lahovaurion vuoksi, moottorisaha laulaa ja kova meno päällä. Jostain syystä tähän liittyy myös se, ettei ulkoroskista tyhjennetä enää lainkaan. Niin, ja tässä nyt asuu vielä kolme perhettä... Eli kärvistelen kaikkien poisheitettävien kanssa täällä kotona, tuossa lojuvat säkeissään kirpparisäkkien vieressä. Oi auvoa (sarkasmia, huom).

Ilona: Tarmo vastaanotettu. Suurkiitos! Ehkä tästä vielä muutto tulee.

Pamela: Till the last single thread it will be....The king and queen made me think of the taj mahal. Caring about something, loving something is always a miracle, because it often brakes the "rules" of logic, or expectations. It matters, you are so right.

Anonymous said...

pitäisi kohta muuttaa 5 kerran kahden vuoden sisällä. pakkaaminen, siivoaminen ja tavaroiden kuljetus lannistaa. toivottavasti seuraavassa kodissa asuisi kauemmin, niin että voisi tehdä siitä oikean kodin.

M-K said...

Ei kirjoja muuttolaatikkoon niin paljon kuin mahtuu! Vain vähän pohjalle ja loput vaikka vaatteita. Tai vaatteet kai kannattaa pakata jätesäkkeihin.

Tuli vaan mieleen.

Kodinhenki said...

Ihanan raikas tuo raidallinen putkihuivi...jotenkin hauskan nostalginenkin :)

Kaczka said...

Keep it! Better to be an emotional fool than a fool! :-)))

kristiina said...

Voimia muuttoon!

Kati Nordman said...

Muuttaminen ja itsetehty remontti ovat elämän kauhistuksia minulle.

Onneksi löysin itselleni ja lapsilleni suloisen sopin Rauman keskustan kainalosta. Olemme kohta asuneet kuusi vuotta tästä.

(Edellinen muutto on silti aivan kirkkaana muistissa...)

eilen tänään huomenna said...

Ajattele, oli aika, kun kukaan ei tiennyt kieppihuiveista mitään!

Voimia siihen muuttoon. Huokaan puolestasi. Itse viimeksi puhisin, että en muuta täältä koskaan, niin kamalaa oli jo silloin se rumba, ja nyt on tavaraa vielä enenmmän. Tähän juurrun!