Tuesday, November 06, 2012

tiainen verannalla ! / a bird inside!Tiainen pelmahti postiluukusta verannalle, ja laskeutui lepäämään pihlajakruunuun. Postilintu, viestilintu.
Nyt se lentää taas ulkona. Peitin käyttämättömän postiluukun, vaikka taivaalliset viestit olisivatkin ihania. En halua viestintuojan törmäilevän.
Kasvi kasvaa. Ritarinkukka, amaryllis. Tekee mieli tuijottaa sitä kokoajan, katsoa hidasta liikettä, jota ei pysty havaitsemaan kun se on niin hidas, mutta tietää että se kuitenkin tapahtuu.
Onneksi en tee luontodokumentteja, koska ne varmaan olisivat vaan sellaista hurmoksellista pusikkoon tuijottelua alusta loppuun.

A bird in a house! It flew to our verandah thru an old mail slot. A mail bird, heavenly messanger!
I did close the slot even if an idea of mail from the skyes, from heaven, is so exiting. I don´t want the messengers to hurt themselfs.
A plant growing. An amaryllis. I could stare it all day, wondering if i can see the slow movement that must be there, but is too slow to sense. I see it, but i don´t see it. Oh..

4 comments:

Ilona said...

Minä en ole lainkaan hurmoksellinen pusikkoon tuijottelija, minä en malta. Lintujakin kuvatessa menee kärsivällisyys, jos puun latvassa nököttävä otus ei minuuttiin tee mitään, ja luovutan. Siksi ihailenkin suuresti tätä tuijottelupiirrettä muissa ihmisissä.

heini said...

Ehdit napata kameran käteesi. Löysi heti marjasi :)

Pamela in Vt said...

Green growing amaryllis! This reminds me that I heard one can do this with a piece of ginger. Maybe I will get a piece and try it. I hope the bird got out of the house without too much distress :)

eilen tänään huomenna said...

Kiitollinen kuvattava, minun luontokappaleeni viuhahtelevat altapois ja jättävät tässä pimeydessä vain vauhtiviivoja kameran ruudulle.