Sunday, January 06, 2013

oranssi pipa / an orange hat
Näin söpön pipon täällä, ja jos olisin yhtään kärsivällisempi (tai jotain), niin olisin taatusti seurannut ohjetta, joka on mainio. Mutta kun en ole kärsivällinen (tai mitä lie), niin neuloin sen omin päin, syvästi innoittuneena. Antelope hat on siis tuo alkuperäinen.
Kun pipa oli valmis, huomasin kuinka se onkin ihan mummoni minulle neuloman mekon sisarus. Tykkään päähineestä nyt entistä enemmän.


I saw this really really cute hat over here, boho knits, antelope hat. If i´d be more patient (or something) i´d most surely would have followed the pattern, witch is great. But since i´m not patient (or whatever), i made it "myyyy waaaay" ( can you hear Elvis here? I hear.)
And then, when the hat was finished, i noticed that it is a sibling to the dress my grandmom knit for me when i was very much smaller. Like 42 years smaller. Now i like the hat even more.

8 comments:

kerttu said...

Kiva tuokin. Minunkin pitäisi tehdä uusi pipo itselleni,kun mokoma on ihan muodottomaksi muuttunut.

wenlamo ja waltteri said...

Ihanan värin olet pipoosi valinnut. Oranssi miellyttää näin talven keskellä jostain syystä. Tein itselleni kelta-oranssit nojatuolit piristämään pimeää aikaa.

Ilona said...

Ovat kyllä aivan sukua, mekko ja pipo. (Mää asun Tampereella ja inhoan pipa-sanaa, jokin ei nyt täsmää...)

Ihana oranssi, ihana reikäneule!

isoinpapu said...

Kerttu: Tätä oli kiva neuloa, ja lankaakin kului vain yksi kerä. Neulomisintoa sinne!

wenlamo ja waltteri: Olen jemmannut tätä kerää pitkään, ja miettinyt noinko se riittäisi myssyyn, pipoon, ja riittihän se! Olkoon auringonkorvike nyt kun ei sitä aitoa näy.

Ilona: Mulla on risiriitainen suhde tuohon "pipaan". Nyt kun en asu enää tampereella, tykkään sanasta. Muistaakseni siinä oli jotain ärsyttävää silloin kun vielä olin tamperelainen.
Reikäneule, helppouden ihanuus!

Kirjailijatar said...

Onko pipa joku murresana? Joku tuttuni käyttää sitä, mutten muista kuka.

Kiva pipa, joka tapauksessa :)

Eeva said...

Ihana on pipo! <3

isoinpapu said...

kirjailijatar: Se on tamperetta, lapsuuteni kieltä :)

Anonymous said...

Hiano on pipa!
(terveisin ulko-tamperelainen, Piilomajan Kati)