Saturday, January 26, 2013

työhuoneella

Maalaan taas mustetahraeläimiä. Joskus niistä tulee melankolisia, joskus dramaattisia ja sitten taas ihan pulskia ja höpsöjä. Oi suloinen ennakoimattumuus! Oi vahinko ja yllätys! Oi tahra ja pläntti!

Ja nyt olen jotenkin myös vakuuttunut niistä vanhoista totuuksista, että aikansa kutakin, kaikelle on aikansa, ja sen ajan tulee olla kypsä, eikä sitä voi hoputtaa.

( Ja suluissa joogahöpinää: Olen niin iloinen että vanha, jääräkäs, jäykkä ja kipuinen kehoni kykenee yllättäen tekemään Ashtangan koko 1.sarjan. Olen aivan häkeltynyt tästä.  Ja voi taivas, iloinen!
 Myös: suunnaton ihmetys ja kunnioitus tätä ihmeellistä ihmiskehoa kohtaan, ja sitä miten jooga muuttaa kokonaisuutta, miten asanaharjoitus muuttaa ihmistä, ei pelkkää kehoa. Olen aivan äimänä ja kiitollisuuden lamauttama. Silleen suu auki ja tumput suorina ihmetyksen vallassa.)Thankful for the inkblot animals to come alive in front of my eyes. Sometimes they are melancholic, sometimes dramatic and then suddenly chubby and funny. Oh sweet unpredictivness! Oh mess and spot and surprise! My dear friends forever!

Super thankful for my body, my wiery, old, stiff body that suddenly is able to do the whole first series in ashtanga yoga. I´m so overwhelmed in gratitude and awe. And it´s not just the body that changes, mind too. In finnish i´d say: i´m standing still my mittens straight, mouth open. Imagine someone standing like that in a heap of snow. That´s me. A happy, grateful, little me.

15 comments:

Hanna said...

Voi miten taitava olet! Aivan uskomattoman ihania nuo sinun maalaamat kuvat! Wau!!

Annelie said...

Ja varsinkin tuo ensimmäinen! Upea!

Merruli said...

Valloittavan luonteikkaat ketut!

Kaylovesvintage said...

well done , Yoga is so good for you

isoinpapu said...

Hanna: Kiitos! OLi pitkä rupeama etten maalannut juuri yhtään, ja nyt nautin täysin siemauksin, kun mahdollisuus piirtää ja maalata on olemassa. OI !

Annelie: Prinsessalta puuttuu vielä jalat, mutta voit kuvitella sellaisen harppovan, kärsimättömän astannan.

Merruli: Olen nähnyt kettu-unia viime aikoina. Nyt elelevät paperilla :)

Kaylovesvintage: Yes! Yes! Yoga is so good for me and for everyone! Thank you :)
Liljetys said...

Rakastan niin kovin näitä sun väritahrajuttuja! Etenkin nuo karhut voisin aina ottaa seinälleni, aivan supersuloisia (ja dramaattisia ja hauskoja ja höpsöjä jajaja :))

Mari M. said...

Tykkään kovin noista sun maalamista kuvista.

therese said...

I've said it before, but I'll say it again: please make prints of your bear paintings to sell! I really, really want some (them all)! They are so lovely and I would be so happy to see them on my wall... :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Liivia said...

Ei mene työhuone hukkaan, tuotokset on niin mahtavia! Ne on uskomattomia kuten muutkin tuossa huudahtelee.
Onnea työhuoneesta!

Anonymous said...

aivan pikkasen kateellinen työhuoneesta, mutta ihania tahroja ja muita sä siellä saat aikaan. <3

Kristiina said...

Oletpa taitava!

Kristiina said...

Oletpa taitava!

Kristiina said...

Oletpa taitava!

Kristiina said...

Oletpa taitava!